INFANTIL MAS. J/1 : CENG 23/33 ROCA BORRÀS CAPPONT.

Crònica  de la Jornada 1 segona Fase Pre-Infantil Cappont:

JORNADA: 1 CATEGORIA: INFANTIL MAS
EQUIP LOCAL CENG
EQUIP VISITANT C.B CAPPONT
ARBITRE: BORRAS A.

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CENG INFANTIL     7 8 12 6 23
C.B CAPPONT ROCA BORRÀS (PRE) 27 18 16 12 73

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) C.B. PARDINYES
IZAN M. 4 VEGA 3
XAVI T. 4 DJONGO 8
RAUL A. 19 TORNE 2
MARC S. 2 SANCHEZ 6
IAVN M 21 LOPEZ 6
PAU H. 6 EROLES 4
ROGER S. 8 CEBAN
ROBERT C. 2 PONT 4
ERIC P. 8 EROLES
FERRAN I. 1
ROGER M             –
MARC P. 2

 

Victòria treballadíssima del pre-infantil del ROCA BORRÀS CAPPONT,que es va enfrontar al CENG. Els visitants van sortir amb una gran pressió defensiva a tot el camp, que va ocasionar  que als nois d’Artesa els costes molt jugar amb comoditat i moure la pilota. La forta defensa i les ràpides transicions en atac dels grisos van permetre que aviat agafessin un aventantge de 20 punts a la fi del primer quart. La tònica sería la mateixa durant la resta de partit un Ceng lluitador no va poder competir contra un ROCA BORRÀS CAPPONT que va mantenir la concentració al llarg de tot el matx. Destacar la aportació ofensiva de Ivan i Raul amb 21 i 19 punts respectivament així com el treball global de tot l’equip. Celebrem amb una victòria fora de casa el primer matx d’aquesta dura segona fase que ens enfrontara a equips amb un any més.

img-20170114-wa0004

Esta entrada fue publicada en INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.