VAF CAPPONT 82 – 57 ESTIL DENTAL BELLVÍS – JORNADA 1

El Sènior B de Cappont va començar la temporada amb una contundent victòria a casa davant l’Estil Dental Bellvís. Els locals van oferir una gran intensitat defensiva durant tot el partit que els va permetre aconseguir moltes cistelles fàcils en transició. En el primer quart, amb una elevada activitat defensiva, ja van aconseguir un parcial de 26 a 14. L’activitat no disminuir en el segon, la qual cosa va fer que se’n anés al descans amb un marcador de 51-32. En la segona meitat, el Bellvís va aconseguir mantenir les distàncies fins al 82-57 final. A la grada es va sentir amb èmfasi els crits de «MVP, MVP» dedicats al jugador Lluís Guitart.

VAF CAPPONT (82): Puig (2) Ariste (6) Roldán (6) Guitart (18) Pau (9) Edu (4) Igor (25) Joan (0) Robert (2) Ferran (6) Noel (4)

ESTIL DENTAL BELLVIS (57) : Bote (3) Bernat (2) yusta (3) Reguelta (8) Gonzalez (13) Pijuan (6) Calip (0) Sole (2) Simon (4) Escale (16)

DSCN5897

Guitart, Noel i Robert, del VAF Cappont

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.