JÚNIOR MASC. J/16. CB PARDINYES GROC-LLEIDA A 68/60 CB SÍCORIS.

Crònica del Júnior del Sícoris Club en la seva setzena jornada:

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB PARDINYES GROC-LLEIDA A
EQUIP VISITANT: CB SICORIS
ARBITRE: Sr. Fontova, J

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB PARDINYES GROC-LLEIDA A 15 11 29 13 68
CB SICORIS 9 21 11 19 60

 

CB PARDINYES GROC-LLEIDA A CB SICORIS
BENITEZ: 10 MANZANO: 11
BALSELLS: 3 MORENO: –
ZHENG: 17 BELLET: 8
ALANDETE: – BARNERA: –
CAPDEVILA: 5 MOYA: –
RADULESCU: – PASAMON: 6
BENITEZ: 3 SALCEDO: 29
SOLSONA: 10 CASANOVAS: 1
RODRIGUEZ: 10 RUIZ: –
ALSINET: 6 CULLERES: 5
PLANA: 4

 

El CB Sicoris suma una nova derrota al caure a la pista del CB Pardinyes en un partit disputat fins al final. D’entrada, els locals van ser els que van portar el ritme del partit, feien notar la seva presència física i als de vermell els costava molt anotar. 15-9 al final del primer quart. Al segon tot va canviar, els visitants van millorar percentatges i van aconseguir quatre triples arribant a guanyar el quart 11-21 i arribant al descans 4 punts a dalt, 26-30.

A la represa, després d’un intercanvi de cistelles els groc-i-negres els van endosar un parcial aterrador de 20-0 per marxar de vint al marcador, però tot i això els de la Bordeta no van llençar la tovallola i van tancar el quart amb un parcial favorable de 0-6 per arribar al darrer quart a 14 punts. L’últim quart va estar marcat pels intents del Sicoris de remuntar el partit, però els de casa van fer valer la distància per assegurar-se la victòria.

pardinyes-sicoris.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.