BELLET 6 REIG
MORENO 4 GARRIGA
CULLERÉS 11 PICON
RAMIREZ 14

Partit que enfrontava al segon i tercer classificat de la categoria, on el Cervera havia pogut imposar-se en el partit de la primera volta, i volia ampliar la diferència en la classificació amb el Roca Borràs Cappont, el seu perseguidor.
El partit va començar de cara per als locals, que al minut 7 es veia 6 punts per sobre i al seu rival li costava trobar cistella amb facilitat. Però una gran reacció dels de barri de Lleida, amb bones defenses i bona circulació en atac, els permetia fer un parcial de 0-14 amb 3 minuts i marxar al final del primer període 8 punts per sobre (13-21). Aquesta dinàmica va seguir al segon quart, on els visitants es van trobar 19 punts per sobre al minut 4 (15-34), però els locals van demostrar perquè van segons en la classificació, i amb un parcial de 14-2 van reduir la diferència fins als 7 punts al descans (29-36). En la represa no van afluixar, i en el minut 4 aconseguien col·locar-se a només 2 punts. Va ser en aquest moment, quan els de gris van reaccionar, van tornar a fer un joc dinàmic en atac i dur en defensa, i van tornar a obrir escletxa per encarar l’últim quart 11 punts per sobre. El Cappont no va afluixar en l’últim quart, i amb un parcial de 18-28 aconseguia emportar-se el partit pel resultat final de 61-82.
Aquest resultat deixa als de Lleida tercers en solitari amb un balanç de 8 victòries i 4 derrotes, a dos victòries del Cervera (10-2).