C.T. JÚNIOR MASC. CB TREMP LA CANONJA 58/65 SICORIS 99 .

Crònica del Júnior Masc. del Sicoris 99 :

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB TREMP LA CANONJA
EQUIP VISITANT: SICORIS 99
ARBITRE: Sr. Panadero

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB TREMP LA CANONJA: 24 9 13 12 58
SICORIS 99: 20 13 19 13 65

 

CB TREMP LA CANONJA SICORIS 99
MORENO: 9 PUIG: 11
LLOAN: 19 PEREZ
LIBREROS: 2 TORRES: 8
PUJOL VIVO: 8
RODRIGO: 14 GUIU
BRESCO: 10 RAURET: 5
BADIA: 4 SOLE: 11
CODINA GALLEGO: 17
BERTRAN VILA: 3
URIACH DAGO: 2

 

El Sicoris 99 suma una altra victòria seguida al derrotar al CB Tremp La Canonja en un partit molt treballat i igualat des del principi. Els locals van sortir molt endollats i van començar a manar al marcador des de ben aviat. Tot i això, el Sicoris no es quedava curt i aconseguia convertir 4 triples per arribar al final del primer quart amb un resultat de 24-20 pels de casa. Al segon quart, fruit d’una gran defensa dels del barri de la Bordeta, van aconseguir capgirar el marcador i arribar amb empat a la mitja part. A la represa, els visitants va aconseguir ser més agressius de cara a cistella i van recuperar l’encert de l’inici tot marcant el ritme del partit i començant a manar en el marcador.  Els de vermell van aconseguir mantenir rendes favorables i no van deixar que els de Tremp aconseguissin remuntar.

08-junior-sicoris

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.