CLIMASIP CAPPONT PASSA A SEMIS, VAF CAPPONT LLUITA FINS AL FINAL. COPA FEDERACIONS

CLIMASIP CAPPONT 72 – 50 VALLFOGONA DE BALAGUER

Bon partit del Senior A del club bàsquet Cappont, on es va imposar per 22 punts de diferència gràcies a la concentració dels seus jugadors i entrenadors durant els 40 minuts del partit. Va ser un partit on la lluita dels rebots es va decantar per als locals i això va donar molt control de pilota.
A destacar els 30 punts entre la parella Pau Solà i Adrian Goñi, així com els bons minuts en pista de O.Lacambra. També fonamental va ser el gran partit del «rookie» David West, on va marcar la seva intensitat en tot moment.
Semifinals al pavelló dels Camps Elisis a les 22.15h el dia 13/1/15 dimecres vs el potent CB Bell-lloch.
No us ho perdeu. Veniu a animar!!

DSCN6785

TORRES DE SEGRE 102 – 82 VAF CAPPONT

Ja era un premi pels nanos arribar a la fase final de la Copa Federacions. L’equip d’Arnau Gómez va plantar cara a un Torres de Segre molt físic. Es va imposar l’encert dels triplistes de Torres, al joc i espirit del Senior B de Cappont.

Comentar que el pavelló estava ple i la grada no parava d’animar als dos equips en accions a cada cantó de la pista.
Com diu el gran Alex Leyva sobre el nostre senior B: » Tio,me encanta este equipo, porque todos se lo pasan en grande, disfrutan».
Destacar el dúo de bases del Cappont, la sempre qualitat de Igor combinada amb el talent individual del jove Pau Aresté.  Sense deixar de comentar el treball del jugador Aristé, que sempre dóna aquest punt de energia al equip.
També immens, com sempre, la lluita del pívot Ferran. Un tipus que agrada a tothom pel seu esforç.
A seguir aquest camí, Senior B, aquest any ja us toca guanyar la lliga. Queda escrit.

DSCN6757

 

 

 

 

 

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.