GISBERT REVERTER: 1
PUIG: 9 GIL: 6
DAGO: 2
VILA

El Sicoris 99 torna a la senda de la victòria desprès de derrotar al Roca Borràs Cappont en els darrers instants del partit. Aquest, va començar amb força desencert per part dels dos equips, però en el segon quart els de gris van endurir la defensa i van aconseguir imposar el seu ritme tot i que no es materialitzava en una renda amplia ja que s’arribava al descans amb un marcador que reflectia un escarransit 20-23. A la represa els visitants van seguir igual i aquesta vegada si que van aconseguir marxar del marcador arribant a tenir una màxima renda de catorze punts (22-36). Tot i això els de casa no van tirar la tovallola i van intentar reduir distàncies de mica en mica fins que es va arribar als últims instants i els de vermell amb el marcador dos a sota van aconseguir recuperar la pilota i forçar un 2+1 per acabar guanyant el partit. Amb aquesta victòria el Sicoris 99 s’assegura la tercera plaça del grup.