C.T. JNIOR MASC . SICORIS 99 40/51 VAF CB BALAFIA AVV.

Crònica del Júnior del Sícoris99 :

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: SICORIS 99
EQUIP VISITANT: VAF CB BALAFIA AVV
ARBITRE: Sr. Fontova

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS 99 6 11 13 10 40
VAF CB BALAFIA AVV 14 14 15 8 51

 

SICORIS 99 VAF CB BALAFIA AVV
GARCIA: 2 TORRES: 5
FALGUERA: 4 GUIU: 2
GRAU: 5 PEREZ
TREPAT: 21 GALLEGO: 12
JACOME: DOMINGUEZ: 2
BARRULL: 8 RAURET
BLASCO: 5 GARCIA: 10
PRATS: SOLE: 4
MARTINEZ: 3 GISBERT: 2
TORN: 3 PUIG: 3
PELLICER: DAGO:

 

El Sicoris 99 suma la primera derrota en aquesta segona volta al caure davant del VAF CB Balàfia en un partit marcat pel pobre inici dels locals. Els de vermell van sortir a pista i van tenir certs problemes d’encert cara cistella davant la defensa zonal del rival, un fet que va significar que els visitants aconseguissin obrir una escletxa favorable 8 punts al final del primer quart i que va augmentar fins arribar als 11 al final del segon. A la represa els visitants van augmentar el nivell defensiu i van aconseguir retallar distàncies i col·locar-se a tan sols 5 punts. Tot i això el Balàfia es va mantenir ferm damunt del parquet i es va acabant enduent la victòria per 40-51.

sic-balafi

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.