Copa federació sènior a Cappont

Com cada any per aquestes dates, es juga la Copa Federació masculina, en la que es reuneixen els millors equips de les dos categories sèniors de la província. Aquest any, la fase final d’aquesta competició, tenim la sort de gaudir-la a casa nostra i amb els dos equips sèniors del club, junt amb els nostres amics de Sicoris. Demà dijous 7 de gener es juguen els quarts de final, dos partits al pavelló municipal de Cappont i dos partits més al pavelló dels Camps Elisis. Us convidem a tots a gaudir de l’emoció d’aquesta competició amb nosaltres. Us esperem!!

Horaris:

Pavelló municipal de Cappont 

20:30 Club Bàsquet Torres de Segre – VAF Cappont

22:15 Climasip Cappont – C.E.P. Vallfogona Ferreteria López

Pavelló dels Camps Elisis 

20:30 C.B. Bellpuig A – C.B. Alpicat

22:15 C.B. Bell-lloc – Sicoris B

DSCN6461

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.