Categoria: C.T. CADET MASC. PROMOCIÓ – 2a Fase – Grup5

Sícoris 00 66– C.B. Torregrossa 37

Àrbitre: El Ghachaoui, M.

Crònica:

El Sícoris00 va guanyar aquest diumenge el primer partit de lliga de la segona fase.

Els locals van començar el partit marcant el seu ritme tant en defensa i atac, així va ser tot el primer període. El segon període, tot i la diferència de 12 punts, el Torregrossa va voler retallar distàncies en el marcador, els contraatacs que culminaven els visitants van fer que acabes la primera part 25-16. A la represa de la mitja part, la tònica era mateixa, el Sícoris marcant ritme però el Torregrossa gràcies a un bon rebot anotava de segones opcions i un bon contracop feia que estiguessin en partit. L’últim quart el Sícoris va augmentar notablement la defensa, així fent un parcial de 14-0 on sentenciava el partit, acabant el partit guanyant de 29 punts.

Anotadors:

Sícoris00: Gómez(4); Christian(1); Luengo(7); Vivó(11); Lobateras(9); Rodriguez(16); Reverter(5); Criado(11); Tersa(-); Peinado(2).

C.B. Torregrossa: Morell(2); Fabregat(-); Salio(5); Capell, R.(5); Solsona(7); Puig(-); Felip(-); Bellart(2); Capell, M.(6); Simón(10).