CLIMASIP CAPPONT 77 – 70 CB BALAGUER «B» – JORNADA 1

Categoria: C.T. SÈNIOR MASCULÍ “A”.

Resultat Final: 77-70

(15-19);(17-24);(21-14);(24-13)

Crònica:

El CLIMASIP Cappont “A” enceta la lliga guanyant com a local al Balaguer “B”. El partit va començar de cara pels de la Noguera, la seua defensa zonal feia que els hi costés atacar als de Cappont i això sumant-li el desencert dels locals. Tota la primera part va ser dels visitants, van saber fer el seu joc, així arribant a la mitja part 11 a favor (32-43).  La mitja part la tònica de partit va començar a canviar, els locals van començarà desgastar als visitants amb la seva defensa a tota pista, llavors començava el desencert per part dels nois del Balaguer. El Cappont no es sentia còmode a la pista a causa de la rocosa defensa zonal del Balaguer, però mica en mica anaven retallant distàncies a l’electrònic fins capgirar el marcador al minuts 1 del quart període i acabant sumant la primera victòria a la lliga. Bon partit ofensiu de Ybarz i Roger Miquel pels locals.

CLIMASIP Cappont “A”: Sevilla(5); Albejano(-); Goñi(7); Estruch(2); Miquel(19); Lacambra(4); Escuain(2); West(-); Hernández(3); Solà(6); Garcés(5); Ybarz(24).

Balaguer “B”: Calveiro(7); Ferran(8); Nadal(14); Domingo(4); Colea(10); Mateu(-); Molina(10); Jiménez(12); Maresma(5).

DSCN5952

A la imatge, Garcés, Hernández y Albejano

 

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.