SÍCORIS 00 60 – C.B. BELLPUIG 30

Categoria: C.T. CADET MASC. PROMOCIÓ- GRUP 1 – CRÒNICA

 Sícoris 00 60– C.B. Bellpuig 30 

(21-7);(13-8);(12-11);(14-4).

Àrbitre: Gustà, X.

Crònica:

El partit va començar de cara per part dels visitants ja que en els 3 primers minuts de partit havia aconseguit que els locals no anotessin i ells anar per damunt del marcador per 7 punts, els nois de roig al veure això van reaccionat i varen començar a augmentar la defensa on aquesta els hi permetia córrer i així acabant guanyant el període per 14 punts. Semblava que el partit seria un marcador amb una gran diferència de punts per part dels locals però els nois de Bellpuig van poder controlar una mica més la defensa dins 6.75, fent que el Sícoris els hi costés més atacar. Els nois de Sícoris, d’altra banda, no van deixar mai de voler anar a més al marcador i deixar al Bellpuig amb la mínima puntuació, així ho reflecteix l’últim quart on els visitants van anotar 4 punts. El Sícoris suma la tercera victòria de la temporada, la setmana que ve visita al líder invicte de la competició, l’Andorra.

Anotadors:

Sícoris00: Gómez(4); Christian(2); Madalin (-); Luengo(13); Vivó(6); Lobateras(9); Rodriguez(4); Reverter(6); Criado(12); Tersa(-); Peinado(4).

C.B. Bellpuig: Torres, M.(1); Garcia(-); Fontanet(-); Roig(11); Estiarte(3); Torres, I.(5); Saladrigues(2); Fontova(-); Rauret(-); Berdaguer(5); Pinet(-); Pijuan(3).    

 

Jugadors del Sícoris 00 reunits rebent les últimes instruccions, abans del partit.

Jugadors del Sícoris 00 reunits rebent les últimes instruccions, abans del partit.

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.