TONI JIMÉNEZ, L’ETERN SOMRIURE [2002 – 2006]

Toni, dels teus anys jugant al Club Bàsquet Cappont, que recordes d’aquelles èpoques?                 Recordo que el començament va ser dur, però vaig acoplar-m’he rapidament a l’equip. L’equip era jove i havia molt bona dinàmica entre nosaltres.

Bàsicament el teu entrenador va ser el carismàtic Carlos Jauset, que n’opines d’en Carlos?                  El Carlos va ser un gran descobriment, tant com a persona com a entrenador, tinc records molt entranyables i graciosos que quan parlo amb ex-companys, ens fan dibuixar un somriure a la cara!!

Pots recalcar alguna anècdota graciosa que et vingui a la ment del teu pas per Cappont?            Recordo que un dels anys teniam una màscota d’equip, un peluix que era una girafa, el seu nom, SERAFÍN, tenia un espai propi a una antiga web que teniam de l’equip. Feiem molta broma amb els companys Albert Ara, Javi Albejano i Albert Gómez.

Toni Jiménez –> 6,8 p + 3,4 asist  [BASE, 4 temporades]

 

Esta entrada fue publicada en LLEGENDES. Guarda el enlace permanente.