BELLET BIELSA
MORENO 2 GONZALEZ 1
CULLERÈS 8 LALANA

El Roca Borràs Cappont venç amb contundència al Vogel Noot CB Binèfar.

El partit enfrontava als dos primers classificats del grup, el que feia pensar que el duel seria igualat, i ho va ser fins al descans, on gràcies a dos minuts molt bons, els de casa van poder fer un parcial d’11-0 i marxar als vestuaris amb el marcador de 28-18. A la represa els de gris van ficar la directa, i amb defenses molt agressives recuperaven pilotes amb facilitat i anotaven contraatacs per anar augmentant la escletxa fins la màxima avantatge de 39 punts. Però els visitants van reaccionar una mica i van deixa el marcador amb el definitiu 80-49.

Aquesta victòria deixa al Roca Borràs Cappont líder en solitari del grup 7 de la categoria cadet masculí un cop finalitzada la primera volta.