TERCERA CAT. CN TARREGA 49/81 CB CAPPONT.

El Cappont torna a la senda de la victòria desprès de vèncer a domicili a la pista del CN Tàrrega B.

EQUIP LOCALCN TARREGA B
EQUIP VISITANTCAPPONT
    
DATA DEL PARTIT18-11-2022 TERCERA CAT.
 1Q2Q3Q4QFINAL
CN TARREGA B148171049
CAPPONT2234101581
CN TARREGA BCAPPONT
PIQUERES, R22CULLERES, A4
RIBERA, P1SAMPIETRO, J6
RAMIREZ, A6BOLDÚ, A
DOMINGO, S2SIERRA, V9
VALLS, P7RODOREDA, J6
FARRENY, BSIERRA, I20
AZNAR, F4ROCA, I2
FREIXAS, MBERNAT, J5
MUNTANE, J2CARRERA, J14
FRANQUESA, V5MASANA, V9
RIBALTA, AV. ORTEGA6
El Cappont torna a la senda de la victòria desprès de vèncer a domicili a la pista del CN Tàrrega B. El partit va començar com els de gris volien. Un bon parcial en els primers minuts de partit feia que els visitants agafessin una primera renta important, i es que els de gris van sortir a per totes, imposant un ritme força alt que als locals els costava igualar. D’aquesta manera s’arribava 22-56 a la mitja part. A la represa i durant tota la segona part, els de casa bon augmentar pulsacions i van endurir la defensa, fent que als visitants els costés atacar amb facilitat. Finalment els de Lleida tornen amb una victòria que els donarà confiança per afrontar els següents partits.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.