C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY. CB GRANOLLERS 86/45 C.B. CAPPONT.

Derrota del Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont davant el C.B. Granollers.

EQUIP LOCALCB GRANOLLERS
EQUIP VISITANTC.B. CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT4-12-2022 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
 1Q2Q3Q4QFINAL
CB GRANOLLERS1725182686
C.B. CAPPONT81414945
EQUIPS
C.B. CAPPONTCB GRANOLLERS
ALONSO6ARMENGOL6
MITJANS14VILA13
GOMEZ5MOLINS9
ALVAREZ2JIMENEZ7
RENAU4DIAZ
PUIGVERT4BOSCH
SARRATE10CASADO8
CHACONTRULLEN12
  EDUARDO11
  GARCIA10
  RODRIGUEZ2
  TERUEL8
Derrota del Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont davant el C.B. Granollers. El matx d’aquest cap de setmana es presentava difícil pels de Cappont davant un Granollers que figura a la part alta de la classificació i amb una plantilla molt curta per afrontar el partit. L’inici del partit va estar marcat per la intensitat defensiva, el poc encert ofensiu i la igualtat entre els dos equips. Les diferències entre els dos equips es van començar a marcar a finals del primer quart i durant el segon període, on els locals van saber fer ús de la seva banqueta davant un Cappont que anava acumulant minuts amb una plantilla limitada però que seguia donant la cara. El tercer quart va seguir la mateixa dinàmica que la primera meitat, però amb una major igualtat que es reflectia en el marcador (18-14). No obstant, uns últims minuts devastadors per part del Cappont, amb un Granollers que no baixar el ritme ofensiu fins la última possessió, van fer que la diferència final es situés a un marge molt major de diferència.   Felicitar al Granollers per la victòria i als de casa per lluitar fins al final. 1,2,3 EQUIP!

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.