JÚNIOR MASC. B.C. MORABANC ANDORRA C 25/77 C.B. CAPPONT.

Inici sòlid de l’equip Júnior del Cappont en aquesta primera jornada de competició davant el Morabanc Andorra.

EQUIP LOCALB.C. MORABANC ANDORRA C
EQUIP VISITANTC.B. CAPPONT
DATA DEL PARTIT26-09-2021JÚNIOR MASC.
1Q2Q3Q4QFINAL
B.C. MORABANC ANDORRA C874625
C.B. CAPPONT2218191877
EQUIPS
B.C. MORABANC ANDORRA CC.B. CAPPONT
GONZALEZTAMARIT7
TORRA2AREVALO3
BADELL9BUCHACA13
OBIOLSMOLA2
MARIJUAN3SABATÉ11
HARTICARUCERU6
RODRÍGUEZ2ABELLA24
ARAUJO7HUGUET 11
MONTANE2RICART
Inici sòlid de l’equip Júnior del Cappont en aquesta primera jornada de competició davant el Morabanc Andorra. Els de casa afrontaven un primer partit amb el repte de jugar fora de casa i a una pista que sempre es presenta complicada, però es van presentar al partit amb l’actitud necessària per plantar-li cara. El partit va començar des d’un bon inici amb un domini visitant, fet que es veia reflectit en el marcador a al final del primer període (8-22). El partit va seguir amb la mateixa tònica fins al final, amb els andorrans mostrant certs moments de bon joc, però la intensitat dels de Cappont fins al xiulet final va ser el que va acabar marcant la gran diferència. Els dos equips es tornaran a trobar en la jornada 8 (21-11-2021), aquest cop a Lleida. En la pròxima jornada l’equip de casa s’enfrontarà contra el C.B. Pardinyes com a local, en busca de continuar amb una bona dinàmica.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.