Día: 29 de marzo de 2021

MINI MASC. CB ALPICAT 13/63 ROCA BORRÀS CAPPONT.MINI MASC. CB ALPICAT 13/63 ROCA BORRÀS CAPPONT.

Segona victòria de l’equip mini del Roca Borràs Cappont en el que ha sigut un bon inici en la competició. Els de Cappont venien d’aconseguir la victòria la setmana prèvia amb el mateix rival, l’Alpicat, que va sortir a per totes en el primer quart, resultant en un igualat marcador

CADET 1ER ANY. ROCA BORRÀS CAPPONT 66/55 LA SALLE MANRESA.CADET 1ER ANY. ROCA BORRÀS CAPPONT 66/55 LA SALLE MANRESA.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria de la competició en un partit que va estar molt igualat de principi a fi. A diferència del partit d’anada, en aquest, els de gris van sortir molt més concentrats darrera i amb més claredat d’idees davant.

INFANTIL MASC. ETVALAIA CEP TÉRMENS 41/90 ROCA BORRÀS CAPPONT.INFANTIL MASC. ETVALAIA CEP TÉRMENS 41/90 ROCA BORRÀS CAPPONT.

En la segona jornada de la temporada els del barri de cappont es tornaven a veure amb els del CEP Térmens. Els grisos van sortir amb el mateix ritme que van marcar durant tot el partit de la primera jornada.

TERCERA CAT . ROCA BORRÀS CAPPONT 54 / 53 CE MARISTES.TERCERA CAT . ROCA BORRÀS CAPPONT 54 / 53 CE MARISTES.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria desprès de vèncer a casa a un sempre combatiu CE Maristes en un partit que va estar igualat de principi a fi.