TERCERA CAT . ROCA BORRÀS CAPPONT 54 / 53 CE MARISTES.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria desprès de vèncer a casa a un sempre combatiu CE Maristes en un partit que va estar igualat de principi a fi.

EQUIP LOCALROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANTCE MARISTES
    
DATA DEL PARTIT28-03-2021 TERCERA CAT.
 1Q2Q3Q4QFINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT1315121454
CE MARISTES814102153
ROCA BORRÀS CAPPONTCE MARISTES
MASANA, V11CODINA, G 
BERNAT, J3EL MOUKI, Y7
SIERRA, I18PALLAS, O6
ROCA, I ARESTE, P7
REVERTER, XPERALTA, A7
ORTEGA, VPAREDES, A3
CARRERA, J8VILLEGAS, S21
SIERRA, V7LUQUE, G
SALCEDO, O4IBARS, R2
BISUS, X3CASES, S
FERRANDO, J SAMPIETRO, J
El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria desprès de vèncer a casa a un sempre combatiu CE Maristes en un partit que va estar igualat de principi a fi. Els de casa van sortir molt intensos darrera, amb ganes d’imposar un ritme alt però el poc encert de cara a cistella no va permetre que marxessin del marcador i s’entrés al segon quart 13-8. Els de blau, després d’un primer parcial una mica dubitatiu, van millorar defensivament i van aconseguir capgirar el marcador a meitats del quart. Tot i això, els de casa van tornar a mostrar el nivell dels primers minuts arribant a la mitja part 28-22. La igualtat va regnar durant el tercer quart, i en el darrer i últim període, un parell de cistelles dels de casa posava la màxima diferència al marcador (47-34). Tot i això, els de blau no es van rendir i van aprofitar el desencert des de la línia de tir lliure dels de casa per anar remuntant fins a tornar a capgirar el marcador a falta de pocs segons per acabar. Per sort pels locals, un parell de tirs lliures feien que finalment la victòria es quedés a casa.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.