MINI MASC. CB ALPICAT 13/63 ROCA BORRÀS CAPPONT.

Segona victòria de l’equip mini del Roca Borràs Cappont en el que ha sigut un bon inici en la competició. Els de Cappont venien d’aconseguir la victòria la setmana prèvia amb el mateix rival, l’Alpicat, que va sortir a per totes en el primer quart, resultant en un igualat marcador de 8 a 12 .

EQUIP LOCALCB ALPICAT
EQUIP VISITANTROCA BORRÀS CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT28-03-2021 MINI MASC.
 1Q2Q3Q4Q5Q6Q7Q8QFINAL
CB ALPICAT83213
ROCA BORRÀS CAPPONT12221161263
EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONTCB ALPICAT
MIHAYLOV13VARGAS2
JUÁREZ10MARTÍN4
MARTÍNCOUOCARU
SABATÉ9LÓPEZ2
LACRUZ4KRAFCIC
MÍNGUEZ8FORCADA5
LÓPEZ5BENFRAIMA
JAIMEJUÁN4CANO
LIMANI10  
Segona victòria de l’equip mini del Roca Borràs Cappont en el que ha sigut un bon inici en la competició. Els de Cappont venien d’aconseguir la victòria la setmana prèvia amb el mateix rival, l’Alpicat, que va sortir a per totes en el primer quart, resultant en un igualat marcador de 8 a 12. Però una reacció flagrant dels de Cappont en els quarts restants de la primera meitat i inici de la segona va fer impossible una resposta dels alpicatins. Una defensa fèrria combinada amb accions de contraatac van permetre al Cappont aconseguir una còmoda avantatja que va ser capaç de mantenir al llarg del partit. Cal remarcar l’esforç i resiliència dels d’Alpicat des del primer quart a l´últim, mantenint un alt nivell d’intensitat i d’esforç. Finalment, felicitar als dos equips per la feina feta.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.