INFANTIL MASC. ETVALAIA CEP TÉRMENS 41/90 ROCA BORRÀS CAPPONT.

En la segona jornada de la temporada els del barri de cappont es tornaven a veure amb els del CEP Térmens. Els grisos van sortir amb el mateix ritme que van marcar durant tot el partit de la primera jornada.

EQUIP LOCALETVALIA CEP TÉRMENS
EQUIP VISITANTROCA BORRÀS CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT28-03-2021 INFANTIL MASC.
 1Q2Q3Q4QFINAL
ETVALIA CEP TÉRMENS101215441
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS2426132790
EQUIPS
ETVALIA CEP TÉRMENSROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
ESMET2SOULOU SEYDI2
CAPDEVILA12MARTÍ MESTRES
PALOU4FRANCESCO DI CARLO6
SOLSONA2ORIOL GAY2
PALOU6JON DÍAZ6
SOLSONA4JORDI GUERRERO4
ESTEVE6DAVID CARRERA2
CAPDEVILA4ORIOL BUIXADERA
  AITOR LÓPEZ15
  JORDÀ BELLET20
  MAX TAHULL8
  ADRIÀ SÀNCHEZ20
En la segona jornada de la temporada els del barri de cappont es tornaven a veure amb els del CEP Térmens. Els grisos van sortir amb el mateix ritme que van marcar durant tot el partit de la primera jornada, on la feina al darrere els permetia anotar amb facilitat a davant. Aquest esforç al darrere es va apagar durant el segon quart i els de negre van anar agafant confiança amb el seu joc, posant les coses difícils als de gris i mostrant el treball i progrés de la setmana. Així doncs, s’arribava a la mitja part amb un resultat de 22-50 favorable als visitants. Reprès el partit, els locals seguien amb la seua i encaixaven als visitants desapareguts en defensa un parcial de 15-13. L’actitud però va canviar durant els dos últims períodes i els de cappont van acabar amb unes notable sensacions tot i haver jugat només realment bé durant el primer període del partit. El partit acabava amb un resultat de 41-90 favorable als de cappont, en un partit en el que van tenir molts alts i baixos. Cal treballar durant aquestes setmanes per afrontar les dos jornades següents contra el CB Torregrossa.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.