SÈNIOR MASC. SICORIS VERMELL 63/76 LLAR VIDA SECÀ SANT PERE.

El Sicoris Vermell cau eliminat en els setzens de final de la categoria sènior masculí.

 

JORNADA: 1ª Eliminatòria CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.
EQUIP LOCAL SICORIS VERMELL
EQUIP VISITANT Llar Vida CB Secà Sant Pere
ÀRBITRE: Sr. Ugidos, A.

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS VERMELL 14 22 10 17 63
Llar Vida CB Secà Sant Pere 19 21 21 15 76

 

 

EQUIPS
SICORIS VERMELL Llar Vida CB Secà Sant Pere
FIGUEROLA AGUILERA 16
VIVÓ, A. 13 MARTINEZ 12
VIVO, C. REULLI 3
RICART 26 RIBA 7
GRAU TEIXIDOR 9
GUIU 6 PADILLA
GISBERT 2 HERNANDEZ
DAGO 4 BOMETON 18
PUIG,J. 3 LLAVANERAS 2
BARRULL 1 GRAU
RIUS 8 KORA 7
TORN CAPDEVILA 2

 

El Sicoris Vermell cau eliminat en els setzens de final de la categoria sènior masculí.

El partit enfrontava al Sicoris contra el Secà, el 3r classificat del grup dos de la categoria. Ràpidament els visitants van agafar avantatge, però els de casa van començar a carburar i van entrar al partit. El ritme defensiu era baix per part dels locals, i tampoc acabaven de tenir encert, això feia que els visitants manessin en l’electrònic en el primer quart. En el segon període, els de casa van aconseguir capgirar el marcador, tot i que va ser de forma momentània, ja que els nois del Secà van contestar ràpidament i ja no es van deixar avançar més. Al descans la diferència era de 4 punts (36-40). Un mal tercer quart va condemnar als de vermell. Ofensivament no van estar encertats, i defensivament molt pobres, i les bones defenses que realitzaven acabaven amb segones opcions que els visitants no desaprofitaven. L’escletxa va ser important al inici de l’últim període, però el Sicoris no va perdre la cara al partit i va reduir diferència fins als deu punts, però el CB Secà va saber controlar la renda en tot moment i al final es va acabar imposant pel resultat final de 63-76.

Gran temporada del Sicoris Vermell, que tot i la eliminació han sabut adaptar-se a la nova categoria i competir contra tots els equips.

sicoris.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.