CAT. CADET. TERR. SICORIS 56/39 TORREFARRERA.

Victòria del Sícoris a la seva pista davant el Torrefarera. Els locals conscients de la importància del matx van sortir molt endollats, i amb una gran actitud defensiva, el que els va permetre obrir una petita escletxa al marcador.

 JORNADA: 4CATEGORIA:Cadet Territorial
EQUIP LOCAL                                                                      SICORIS
EQUIP VISITANT TORREFARRERA
ARBITRE: CAMARA     
 1Q2Q3Q4QFINAL
SICORIS1516131256
                               TORREFARRERA41611839
EQUIPS
SICORISTORREFARRERA
SANTIVERI4GUIXART   
TAREK           5ANIOL16
PUERTAS10BALCELLS 
PUMO2SOLE4
SARRATFALIP4
MARTI8VALL 
SEIJO3NIETO 
CARCELLER1DOMINGO7
SALAZARVILAGRASA4
MILARA4GUANJO3
CARRILLO       15MONTALVAU1
VICTOR          4  
Victòria del Sícoris a la seva pista davant el Torrefarera. Els locals conscients de la importància del matx van sortir molt endollats, i amb una gran actitud defensiva, el que els va permetre obrir una petita escletxa al marcador, durant el partit el Torrefarrera, va tenir moments en els quals va aconseguir ficar-se dins el partit, però la defensa dels nois de la bordeta va tornar a aparèixer i van aguantar l’embranzida visitant aconseguint guanyar els parcials del 3er i 4t períodes. Seguim sumant i creixent com a equip!

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.