JÚNIOR NIV. A. ROCA BORRÀS CAPPONT 43/67 BARBERIA ALBERT CB BELLPUIG

El ROCA BORRÀS CAPPONT tanca la lliga amb derrota, desprès de caure a casa en front el Barberia Albert CB Bellpuig en un partit en que es disputaven el liderat del grup.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT BARBERIA ALBERT CB BELLPUIG
       
DATA DEL PARTIT 05-05-2019   JUNIOR NIV. A

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT 16 7 7 13 43
BARBERIA ALBERT CB BELLPUIG 10 24 14 19 67

 

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT BARBERIA ALBERT CB BELLPUIG
CULLERES 9 PONS 2
BELLET ESTIARTE
BARNERA 3 SOLANA 7
MANZANO 5 PERELLO
FITE FABREGAT 29
GONZALEZ PETIT 4
PERNA SALISI
MELCION 1 SAFONT
CASANOVAS 2 MINGUELL 25
ESQUERDA CALVET
PASAMON 2    
SALCEDO 21    

 

 

El ROCA BORRÀS CAPPONT tanca la lliga amb derrota, desprès de caure a casa en front el Barberia Albert CB Bellpuig en un partit en que es disputaven el liderat del grup.

Els de gris van sortir molt posats, amb ganes de manar al marcador i d’imposar el seu ritme i així es va veure durant el primer quart que va acabar 16-10.

Però el rumb del matx va canviar dràsticament durant el segon quart, moment que els de taronja van augmentar la intensitat defensiva i van deixar sense idees als jugadors locals. S’arribava a la mitja part 23-34 pels visitants.

A la represa, els de Bellpuig van sortir molt forts i van ampliar distàncies col·locant-se 20 amunt, moment en que els de Cappont es van veure totalment superats i el partit va quedar sentenciat.

S’ha perdut la possibilitat de jugar una hipotètica final a 4 a Cappont, però l’equip s’aixecarà més fort que mai i tornarà a competir com ho ha fet durant tot l’any per intentar superar els quarts de final i presentar-se a la final a 4 de Bellpuig amb les piles recarregades.

IMG-20190506-WA0006.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.