Inkpressió Ecològica Cappont 86-53 CB Balaguer

Inkpressió Ecològica Cappont 86-53 CB Balaguer

(22-20);(26-11);(16-9);(22-13)

L’Inkpressió Ecològica Cappont es va emportar la victòria davant el CB Balaguer en un partit vibrant. Els dos equips van començar el partit amb un ritme frenètic, tenint un intercanvi constant de cistelles durant tot el primer període. A l’inici del segon, l’equip visitant semblava que podia agafar distància en el marcador, però una ràpida reacció del equip de Lleida feia que la distància l’agafessin els de casa, un parcial de 18-0 ficava als de Cappont 17 punts amunt a la mitja part (48-31). Aquest ritme intens tant en defensa com en atac dels locals es va mantenir durant la segona part i aquest avantatja aconseguit en els primers 20 minuts va augmentar fins a 33 punts, arribant amb el marcador final de (86-53). Amb aquesta victòria l’Inkpressió Ecològica Cappont es situa segon en la classificació a falta d’una jornada.

Anotadors:

Inkpressió Ecològica Cappont: Casanovas(1); Salcedo(25); Perez(5); Pasamon(1); Esquerda(11); Manzano(19); Culleres(13); Masana(-); Badia(-); Moreno(-); Moya(3); Bellet(8).

CB Balaguer: Sabaly(27); Farre(3); Pujol(-); Bellmunt(3); Khlofi(-), Bernat(5); Bringue(-); Castellarnau(5); Mestre(2); Llena(4); Canal(4); Vilamajo(-).

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.