MARÍN JOAN ROMAN 4
RINCON 2 IGOR 21
ARIA 2

CRÒNICA:

El Roca Borràs Cappont tira de caràcter per remuntar un partit que tenia perdut i guanya a la difícil pista de l’Alpicat per un resultat de 56-59. Aquesta victòria permet seguir invicte i líder en solitari a l’equip de la capital lleidatana.

Partit espès i amb poca anotació marcat per la falta d’encert i joc col·lectiu. Primera part molt igualada amb un Alpicat molt intens en defensa que va complicar molt les coses al Cappont. Els visitants, amb nombroses pèrdues de pilota degut a la pressió dels locals (amb 2c1 a ¾ de camp), no van saber atacar en cap moment la defensa local. Amb un joc massa individualista, l’encert no va acompanyar (15 errades des de la línia de tir lliure amb percentatges baixíssims, gran llosa en partits igualats) i això va provocar que el Cappont no es trobés còmode en cap moment.

Una forta sortida dels locals en el 3r període, amb un parcial de 13-0, els van fer marxar en el marcador i encarar l’últim quart amb una distància de 10 punts (47-37) que, degut al tipus de partit, semblava quasi insalvable pels de gris. Tot i així, en un dia on els sistemes i l’encert no acompanyaven, el Roca Borràs Cappont, a base d’orgull i treball, va protagonitzar una remuntada de caràcter amb un parcial de 09-22 en un últim període molt intens on el partit hauria pogut caure per qualsevol de les dos bandes.

Cal prendre’s el partit com un avís de cara als dos últims partits de la primera volta contra rivals directes i de gran dificultat on s’haurà de rendir al màxim si es vol optar a la victòria.