CATEGORIA: SENIOR MASCULI PROVINCIAL (GRUP B). J/13: ROCA BORRÀS CAPPONT 73/66 GERB BASQUET CLUB

Crònica de la tretzena jornada del Sènior Masc. :

JORNADA 13 CATEGORIA: SENIOR MASCULI PROVINCIAL (GRUP B)

CRÒNICA:

El Roca Borràs Cappont acaba la primera volta líder i invicte de la categoria al guanyar al Club Bàsquet Gerb per un resultat de 73-66.

Partit d’alt nivell el que van disputar Cappont i Gerb durant uns 40 min plens d’intensitat i bon bàsquet on van demostrar perquè són dos dels millors equips de la categoria. L ‘igualtat va ser palesa durant tot el matx i així es reflectia en un marcador on cap dels dos equips aconseguia prendre avantatges significatives.

Així es va arribar a un últim quart on els visitants aconseguien posar-se 3 punts per sobre a falta de 2 min pel final del partit (64-61), però un parcial final de 12-2 pels locals en aquests darrers impassos del quart període va permetre que la victòria es quedés a Cappont (73-66). Amb aquest resultat, es finalitza la primera volta de la categoria amb una immillorable classificació amb 12 victòries i cap derrota.