ASUNCION 7 GALLART 4
SEVILLA 5 FARRAN 2
CABALLO MELÉ 8
RYDLEWICZ
El Sícoris va començar molt ficat en el partit, marcant el temps en atac i fent un bon treball col·lectiu per contrarestar la diferència física en la pintura a favor dels locals, el primer període acabava 15-16. Al segon període els visitants continuaven fent un bon treball, però, els locals van fer un bon parcial de 10-0  arribant a la mitja part 27-26. A la represa de la mitja part l’Almacelles va sortir fort en defensa i fent un bon treball en atac fent un parcial 12-2 i arribant a la màxima diferència al marcador 39-28 favorable als locals. El Sícoris volia la victòria i va sortir a l’últim període molt concentrat en defensa i en atac així arribant a empatar el partit a 54, després d’un últim minut caòtic amb un intercanvi de tirs errats s’arribava a la pròrroga. Els visitants seguien molt ordenats en defensa i atacant amb criteri, així arribant guanyant el partit.