MOYA CATALAN 14
BELLET CARRACELAS 14
MORENO 6
CULLERÉS
El Roca Borràs Cappont aconsegueix una soferta victòria contra el CB Tremp tot i arrancar el partit amb un gran parcial. Els del barri de Lleida van sortir molt ficats en l’encontre, grans defenses i ràpides transicions feien aconseguir una important renta al final del primer període (20-3). Però tot va canviar en el segon quart, un parcial de 0-12 a favor dels visitants els feia entrar al partit i deixar-lo completament obert al arribar al descans (26-17). La represa va ser un intercanvi constant de cistelles, en el que les diferències no van augmentar en excés, però que als de gris els permetia encarar l’últim quart per més de 10 punts de diferència (40-29). Els de Tremp no es van rendir, i un parcial de 0-10 els ficava a només un punt a falta de 5 minuts pel final, però els de Lleida van saber mantenir la sang freda davant d’aquesta situació i finalment van aconseguir emportar-se el partit per 53-46.