SÈNIOR J1: ROCA BORRÀS CAPPONT 74-35 MANIPULATS ESCRIBÀ C.B. BELLPUIG B

Crònica del partit disputat el cap de setmana 17-18 de setembre de 2016:

JORNADA 1 CATEGORIA: SÈNIOR MASCULÍ PROVINCIAL (GRUP B)
EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT MANIPULATS ESCRIBÀ C.B. BELLPUIG B
ARBITRE: Sr. Alimbau M.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS – CAPPONT 23 16 22 13 74
MANIPULATS ESCRIBÀ C.B. BELLPUIG B 09 12 07 07 35


CRÒNICA d’Arnau Gomez i Biosca:

Bon inici de temporada del Roca Borràs Cappont que va aconseguir la primera victòria de la temporada per un contundent 74-35 enfront un C.B. Bellpuig b que, tot i estar faltat de rodatge, no va deixar de intentar-ho fins al final.

Tot i la falta d’entrenaments i rodatge ja es van poder veure pinzellades del que pretén dur a terme l’equip del barri lleidatà. Un joc ràpid i dinàmic que es construeix des de la defensa i prioritza les transicions i atacs ràpids per sobre de les possibles errades i/o pèrdues de pilota conseqüents.

Ara toca seguir construint durant la setmana abans de rebre diumenge que ve al Sort, equip que baixa del grup A i que ja en la primera jornada va demostrar que serà un dels equips que estarà a d’alt de la classificació.

ANOTADORS:

ROCA BORRÀS CAPPONT:

Roger M. (5); S. Salcedo (2); M. Ariste (1); Pau (2); Joan F. (10); A. Rio (-); Oscar (16); X. Escuain (12); Joan R. (6); Igor (16); A. Boldú (4)

C.B.BELLPUIG B:

Vidal (1); Reñe (-); Garcia (7); Vilanova (-); Busquet (-); Altsisent (-); Lluch (5); Rodriguez (10); Lopez (2); Pasqual (-); Salla (10)

Els nostres sèniors escalfant per a l’inici del partit

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.