C.B. BORGES-GARRIGUES B 48 – 57 VAF CAPPONT

C.B. BORGES-GARRIGUES B 48-57 VAF CAPPONT

(12-15);(9-6);(14-19);(13-17)

El VAF Cappont suma una nova victòria a la pista del C.B. Borges Garrigues que el permet seguir en solitari en el segon lloc de la classificació.

Partit força igualat on tant locals com visitants es repartien l’iniciativa en el marcador. Els nois de Cappont van aconseguir recuperar un gran nombre de pilotes degut als problemes dels locals per sortir de la pressió a tota la pista, però la falta d’encert no els permetia marxar en el marcador. En el segon període, el desencert en els dos equips es va reflectir en un parcial de 09-06 que va servir al Borges per marxar amb el marcador igualat a la mitja part.

En l’inici de la segona meitat, el Borges es va posar quatre punts per sobre en el marcador, però el VAF Cappont, gràcies a 10 punts consecutius del seu capità, Lluís Guitart (que disputava el seu últim partit abans d’emprendre la seva nova aventura), no va perdre la cara al partit.  Finalment, un parcial 09-20 entre el final del tercer període i el començament de l’últim, no va donar cap mes opció als locals que van acabar perdent el partit per 48-57.

Ara toca pensar en el següent partit a casa, on el VAF Cappont rebrà a l’Agramunt en un partit entre els dos primers classificats de la lliga.

Anotadors:

CAPPONT: Puig (8) Roldán (5) Guity (13) Pau (8) Oriol (0) Pep (2) Rius (3) Nadal (14) Robert (2) Gallardo (2)

Borges-Garrigues: De la Cruz (12) Abellana (0) Haro (4) Martinez (2) Monico (17) Calvo (7) Andreu (3) Mendoza (0) Falco (3) Lorca (0)

DSCN6467

Imatge d’arxiu: en primer pla LLUIS GUITART defensant la línea de passe, un dels aspirants a MVP del club

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.