CADET MASC J1 : ROCA BORRÀS CAPPONT 64-14 C.B. BORGES GARRIGUES.

Crònica del partit disputat el cap de setmana del 17-18 de setembre de 2016:

Equips: Roca Borràs Cappont – CB Borges Garrigues

Resultat Final: 64-14

(16-4);(25-0);(8-8);(5-2).

Àrbitre: Burgos, JC.

Crònica: Partit fàcil del Roca Borràs Cappont contra el CB Borges Garrigues. Els del barri de Lleida no han donat opció als seus rivals i han marcat la diferència des del primer minut, això ha fet que al descans arribessin amb una marcador de 41-4. A la represa la intensitat ha disminuït la qual cosa ha permès als de les Borges Blanques empatar el tercer període (8-8). Però en l’últim quart els de Cappont han acabat tancant marcador i deixant el resultat final de 64-14.

Anotadors:

Roca Borràs Cappont: Pasamon, A(3); Casanovas, H(4); Perez, M(2); Salcedo, O(14); Ruiz, G(2); Esquerda, J(4); Masana, V(5); Moya, M(2); Manzano, S(18); Bellet, D(2); Moreno, A(2); Cullerés, A(6).

CB Borges Garrigues: Segarra, R(-); Boldu, J(-); Lladó, G(4); Zamora, E(2); Quintana, P(-); Hernandez, E(2), Zamora, U(6)