CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 58/63 @sedisbasquet GDOS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a casa davant del Sedis Gdos en un partit que va començar força de cara pels locals, però ràpidament els blanc-i-blaus van entrar al partit.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
EQUIP VISITANT SEDIS GDOS
       
DATA DEL PARTIT 27-10-2019   CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT 20 16 7 12 58
SEDIS GDOS 15 10 12 18 63

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT SEDIS GDOS
ROSELL, R 9 BALAGUE, A 7
DOMINGUEZ, G 4 ARGERICH, L 2
ORIOL, M 7 MASFARNE, M
AGUSTI, M CANILLO, F 10
MARTINEZ, A 4 ROQUE, A 14
GOMEZ, A 14 VILANOVA, G 8
MITJANS, A 11 SOLDEVILA, M
ALONSO, A 2 GONZALEZ, D 22
MUR, F    
ZHUO, J 2    
ALVAREZ, M    
SARRATE, P 5    

 

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a casa davant del Sedis Gdos en un partit que va començar força de cara pels locals, però ràpidament els blanc-i-blaus van entrar al partit. S’arribava 20-15 al final del primer quart.

Durant el segon quart, la igualtat es va mantenir fins que els de gris van aconseguir ampliar la distancia als 9 punts gràcies a un gran final de període.

A la represa, els del barri de Cappont van tenir molts dubtes per trobar opcions clares de cara a cistella però la defensa va estar a la altura, i això va fer que es mantinguessin 6 punts d’avantatge alhora d’arribar al darrer quart.

A l’últim període, els locals no van saber tancar el partit i els visitants van saber reduir de mica en mica l’avantatge fins que a falta d’1.5 segons el seu jugador més entonat va aconseguir ficar la cistella de tres punts i portar el partit a la pròrroga.

Un cop molt dur pels locals, que veien com se’ls hi escapava la primera victòria de la temporada durant la pròrroga, ja que els de la Seu d’Urgell van saber jugar-la amb molta sang freda i no vacil·lar en cap moment.

cappont-sedis.jpg

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.