Inkpressió Ecològica Cappont-Sedis Bàsquet

Inkpressió Ecològica Cappont 59-44 Sedis Bàsquet

(15-16);(14-8);(9-8);(21-12)

Victòria de l’Inkpressió Ecològica Cappont enfront el Sedis bàsquet per tancar la primera volta de la segona fase. El partit va començar amb un bon ritme, on els locals van poder agafar una avantatja de 7 punts ràpidament, però els de la Seu d’Urgell van augmentar la intensitat i van aconseguir capgirar el marcador just abans del final del primer període (15-16). En el segon quart, els de Lleida van ficar una altra cara al partit, la qual cosa els va permetre fer un bon parcial i marxar a la mitja part amb el marcador a favor (29-24). A la represa va tornar la tònica del primer quart, molta igualtat per part dels dos equips, això feia que es mantingués la diferència. Però a l’últim període, els del barri de Cappont van ficar un altre ritme, el que els va permetre trencar el partit i arribar als minuts finals sense cap pressió. En finalitzar el partit el marcador era de 59-44.

Anotadors:

Inkpressió Ecològica Cappont: Casanovasa(-); Salcedo(17); Pasamon(-); Esquerda(3); Manzano(1); Culleres(24); Masana(8); Badia(-); Moreno(5); Moya(-); Ruiz(-).

Sedis Bàsquet: Vidal(2); Salsas(-); Ribo(4); Rey(8); Galabert(9); Marsino(4); Marin(2); Torres(-); Restrepo(15).