ERIC P. 13
FERRAN I. 1
DAVID S. 3
MOLA R. 2

Victòria treballadíssima del pre-infantil del ROCA BORRÀS CAPPONT, que es va enfrontar al CB SERÒS i on estava en disputa el liderat del grup. Els visitants van sortir amb molt ímpetu, i una pressió asfixiant sobre els nois del Cappont cosa que va ocasionar dificultats en la sortida i circulació de pilota, arribant a la fi del primer quart amb una diferencia de 7 punts respecte als locals. Els nois del Cappont però no van baixar els braços i gràcies a un plus d’esforç i solidaritat defensiva van aconseguir capgirar el marcador abans de la mitja part col·locant un 39-28 favorable als locals. El Seròs no es va rendir i va seguir lluitant durant els últims quarts col·locant-se a  punts a 3 minuts del final, cosa que va permetre un final ple d’emoció i intensitat, Cappont però no es va deixar intimidar i mitjançant 3 contraatacs consecutius van fini-quitar el matx.

Treball excel·lent de l’ EQUIP que va saber sobreposar-se a totes les dificultats que va plantejar-li un combatiu Seròs.