INFANTIL MASC. @cbpfragatina 56/52 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Els de gris venien d’una bona setmana d’entrenaments i amb moltes ganes de sortir al camp a jugar.

EQUIP LOCAL PENYA FRAGATINA
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
       
DATA DEL PARTIT 09-11-2019   INFANTIL MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
PENYA FRAGATINA 12 8 22 14  
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 14 8 10 20  

 

EQUIPS
PENYA FRAGATINA ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
CAILO 6 MARTÍ MESTRES 4
SELLANES FRANCESCO DI CARLO 2
NOVIALS 10 ADRIÀ SÀNCHEZ 12
PUIG 4 ALEIX FREIXENET
MURILLO 24 ORIOL GAY 10
LARROMA 4 JON DÍAZ 4
LOPEZ 2 DAVID CARRERA 4
VILAVONA 6 AITOR LÓPEZ 8
    ORIOL BUIXADERA
    SOULOU SEYDI 6
    FERRAN PASTOR 2
       

 

Els del barri de cappont es desplaçaven a Fraga després d’haver descansat durant dues setmanes seguides. Tot i aquesta parada, els de grisos venien d’una bona setmana d’entrenaments i amb moltes ganes de sortir al camp a jugar. El primer quart estaria totalment igualat, tot i que el rebot ofensiu dels locals començava a castigar al visitants que no aconseguien dominar en defensa. No obstant, s’arribaria a la mitja part amb un resultat de 20-22 favorable per al Cappont.

Aquest resultat es veuria revertit a la represa, a la qual els de gris sortien molt descol·locats i permetien que els de taronja encaixessin un parcial de 13-2, que posava el marcador a un 33-24 a favor dels locals. Tot i aquest parcial demolidor, els de gris sabrien reaccionar i gràcies a una alta pressió executada perfectament en l’últim període del partit, aconseguirien apropar-se i posar la por al cos dels contrincants. El partit va acabar amb un resultat de 56-52 favorable als locals.

Felicitar tots dos equips pel partit ofert i motivar-los a seguir treballant durant totes les setmanes.

IMG-20191111-WA0008

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.