VAF Cappont – BAC Agramunt

VAF Cappont 71-68 BAC Agramunt

(11-16);(20-11);(23-8);(17-33)

Victòria del VAF Cappont enfront el BAC Agramunt en el que va ser el duel entre els dos primers classificats de la categoria.

Primers minuts de tanteig entre ambdós equips on la intensitat a darrere feia que les defenses s’imposessin als atacs i s’arribés amb un marcador de 08-09 a falta de 3 min per acabar el primer període. L’Agramunt va estar mes encertat en la part final, cosa que el va permetre marxar per davant al finalitzar el primer quart (11-16).

El segon període va ser pels grisos (20-11). Un cop passat el primer període, els locals, van seguir creient amb la seva defensa i, molt mes intensos que els visitants, van aconseguir superar l’Agramunt en el marcador. La forta pressió a l’home permetia recuperar pilotes i sortir en transició. Això va fer agafar confiança al VAF Cappont. Tot i que es van desaprofitar algunes superioritats, es començava a veure la cistella amb mes facilitat, mentre que als d’Agramunt els costava mes anotar. Així doncs, es va arribar al descans amb un marcador de 31-27.

La sortida dels vestidors va ser immillorable per part dels locals. El VAF Cappont va ser superior en tots els aspectes en aquest període. Es seguia practicant una gran defensa i a la vegada va augmentar l’agressivitat de cara a cistella, provocant  primeres i segones ajudes en penetracions a cistella que servien per trobar tirs lliurats. En canvi, l’Agramunt no aconseguia trobar l’efectivitat en el llançamen, la qual cosa va deixar el resultat en 54-35 a falta de jugar l’últim període.

Tot i l’avantatge en el marcador, els jugadors visitants no van deixar de creure en la victòria. Dos triples consecutius a l’inici de l’últim quart els van fer recuperar confiança i van anar retallant distàncies en el marcador fins a situar-se un punt per sobre a falta de dos minuts pel final (62-63). El període se’l va endur l’Agramunt per un contundent 17-33, però el VAF Cappont va saber controlar els nervis per no deixar escapar una victòria que tenia coll avall. El resultat final va ser de 71-68.

Aquest resultat permet al VAF Cappont augmentar distancies respecte el tercer classificat.

Anotadors:

VAF CAPPONT: Puig (9) Ariste (11) Roldán (10) Pau (7) Miquel (5) Pol (2) Nadal (8) Joan (17) Gallardo (2)

BAC Agramunt: Pla G. (10) Cuñat (4) Xavier (6) Padolles (2) Llop (2) Caparros (12) Farras (0) Castan (22) Franquesa (0) Pla (5) Puebla (5) Llop (0)

IMG_20160306_164720 IMG_20160306_163522 IMG_20160306_160709

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.