INKPRESSIÓ ECOLÒGICA CAPPONT 61 – 54 BC MORABANC ANDORRA B

Categoria: C.T. CADET
Equips: INKPRESSIÓ ECOLÒGICA CAPPONT – BC MORABANC ANDORRA B
Resultat Final: 61 – 54

Crònica d’en Sergi Roldan:

L’inkpressió Ecològica Cappont suma la segona victòria de la segona fase desprès de guanyar al BC Morabanc Andorra B en un partit que no es va decidir fins als últims minuts. Els locals van començar el partit molt ficats i el van iniciar amb un parcial de 8-0, però ràpidament els visitants van entrar en el partit i aquesta diferència es va esfumar en acabar el primer període (16-14). Els andorrans van seguir amb una bona intensitat la qual cosa els permetia anar per davant en el marcador a la mitja part i també a l’iniciar l’últim quart. Però els del barri de Lleida van reaccionar en l’últim període i gràcies a una bona defensa i una bona selecció de tir en atac feia que s’emportessin el partit per 7 punts (61-54).

Inkpressió Ecològica Cappont

Casanovas, H.
Pérez, M.
Salcedo, O. 12
Esquerda, J. 9
Manzano, S. 9
Culleres, A. 14
Masana, V. 10
Badia, P. 2
Moreno, A. 5
Moya, M.
Bellet, D.
Ruiz, G.

 

BC Morabanc Andorra B

Pérez, A. 14
Palau, I.
Arques, O. 1
Moreia, B. 6
Menozebouski, G. 1
Ojaus, A. 5
Marti, A. 4
Torrero, I. 4
Garcia, U. 3
Capdevila, P. 14
De la Fuente, J. 2
Moline. M.
Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.