Anotadors Local:
Rauret (6), Garcia (11), Vila, Torres, Vivó (6), Guiu (1), Gisbert, Arbiol (2), Solé (7), Gallego (8), Dago (4), Perez
Anotadors Visitatant:
Almacellas (7), Galiano (2), Tarruell (8), Matute (2), Boixader, Llaurador (9), Bartolomé (10), Repiso (20), Capdevila, Valerio, Murillo (12)
El BC Morabanc Andorra B guanya al TBL Cappont en un partit en el que els locals van sortir molt concentrats i van dominar en el primer quart, pero els andorrans van despertar al segon quart i es va arribar a la mitja part amb un igualat 20-23.
Només començar la segona part la bona defensa i l’encert dels visitants els va servir per marcar distàncies arribant així al darrer quart amb una diferència favorable de 18 punts, una renda que van saber mantenir fins al final del partit tot i que els de Cappont no van baixar els braços en cap moment del matx.