CLIMASIP CAPPONT 76 – 71 SICORIS «B»

CLIMASIP CAPPONT 76 – 71 SICORÍS «B»

Derbi intens el que es va viure al pavelló de Cappont. Els locals van sortir amb una defensa intensa amb uns primers minuts situant el marcador 9-2 amb un bon joc d’equip. Gràcies a aquesta bona defensa i al encert del «canoner» Eudald Estruch (5/6 en triples), Cappont es situava 40-28 per davant.

Al tercer quart, els locals, amb un bon joc d’equip liderats per la parella interior Garcés – Lacambra, es van avançar per 20 punts de diferència.
Al últim període, el Sícoris Club va demostrar un bon caràcter competitiu, i gràcies a una bona defensa, es van apropar al marcador fins a 3 punts a falta de 16 segons! . El treball constant de Luis Ferreiro i  els tirs lliures finals del novell  Adam West van assegurar la victòria pels del barri.
Destacar la curiositat que entre els pívots locals Pau Solà i Ybarz, van anotar -2 punts! (palmeig en pròpia de Solà). Fet anecdòtic al món del basquetbol.

Climasip Cappont continua 4art a la classificació, amb opcions de lluitar per tot.

Imatges del partit CAPPONT vs SÍCORIS

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.