TBL CAPPONT 69 – 53 CENG MOBLES LLOBET

Categoria: Júnior

Dia: 31/01/16

TBL Cappont (69) – Ceng Mobles Llobet (53)

El TBL Cappont estrena el casiller de victòries en aquesta segona volta gràcies a la victòria a casa en front el Ceng Mobles Llobet. Un molt bon inici els va permetre agafar una renda de 9 punts, que va ser la mateixa amb la que es va arribar al descans. L’equip local mitjançant una bona pressió defensiva va aconseguir marxar de 20 punts però els visitants van aprofitar els últims 10 minuts per rebaixar la distància i col·locar el final 69-53 al marcador. Bon treball interior de la bèstia Puig i bons minuts en pista de Marc Gallego i el jugador Torres.