TALLER BIOSCA CAPPONT 63 – 51 CN TARREGA 03

Categoria: INFANTIL MASC. PROMOCIÓ 1ª FASE

Equips: Taller Biosca Cappont Vs CN Tàrrega 03

Resultat Final: 63-51

(9-9);(12-10);(0-9);(10-6)- (3-0);(10-8);(14-0);(5-9)

Crònica:

El Taller Biosca Cappont guanya a casa contra el C.N. Tàrrega 0 per 63-51. L’inici del partit va estar molt igualat els dos equips realitzaven bones defenses que feien que l’altre equip no anotes amb facilitat, però al 3r període els visitants van realitzar un parcial de 0-9 que donava una petita avantatge de 3 punts a la mitja part.

A la represa del match els dos equips amb ganes de guanyar no deixaven cap tipus de cistella fàcil al rival i així va ser fins al 7è període on els de Cappont realitzant una bona defensa individual amb un bon control de rebot van poder sortir al contraatac i anotar amb facilitat fins el 14-0 de parcial realitzat, aquest parcial deixava sense esperança de victòria als visitants cosa que va fer que els locals sumessin la primera victòria d’aquesta segona fase. Bon partit del «jugón» Raúl Vidal, així com la intensitat de Blázquez  i el pívot Paredes.

Anotadors:

Cappont : Hernández(5); Blázquez(11); Perna(-); Guiu(9); González(6); Vidal(12); Fite(3); Paredes(8); Gallego(-); Boneu(3)

Tàrrega: Ayats(-); Tugues(-); Armengol(8); Verge(23); Palomino(4); Alet(6); Echamendi(6); Freixas(-); Muntane(4); Rodrigues(-)

 

DSCN6841

En imatge, els nostres infantils, uns cracks.!

 

ENVIA LA TEVA IMATGE DEL PARTIT A info@cbcappont.com

 

Esta entrada fue publicada en INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.