Inkpressió Ecològica Cappont 52-51 CB Serós

Inkpressió Ecològica Cappont 52-51 CB Serós

(17-10);(4-17);(7-14);(24-10).

L’Inkpressió Ecològica Cappont s’endú la victòria davant del Seròs en un partit d’infart. Els locals han sortit endollats en el primer període i han pogut agafar una petita distància de 7 punts al finalitzar el primer quart (17-10). Però els visitants no han perdut la cara al partit i gràcies a una gran intensitat han aconseguit capgirar el marcador i marxar a la mitja part amb el resultat de 21-27 a favor. Aquests 6 punts de distància han augmentat fins als 13 al moment d’iniciar l’últim quart del partit. Ha set llavors quan els del barri de Lleida han despertat, amb una gran defensa i una facilitat per trobar cistelles en atac, ha fet que es poguessin avançar en el marcador. El final ha set a cara o creu, intercanvi constant de cistelles en el que cap dels dos equips aconseguia marxar, però un triple a falta de 4 segons d’Oscar Salcedo permetia als locals ficar-se 52-51, el resultat final.

Anotadors:

Inkpressió Ecològica Cappont: Casanovas(-); Salcedo(13); Perez(-); Esquerda(2); Manzano(4); Culleres(14); Masana(-); Badia(4); Moreno(9); Moya(-); Ruiz(6).

CB Serós: Morell(-); Monteano(12); Agusti(8); Barneda(4); Azzuz(12); Mateu(12); Panades (-); Goping(-).

 

IMG-20160118-WA0001

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.