JÚNIOR NIV. A. ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA GROC 58/68 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar a domicili al Ilerdauto Nissan Pardinyes Groc en un partit que va estar força igualat de principi a fi.

GONZALEZ

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar a domicili al Ilerdauto Nissan Pardinyes Groc en un partit que va estar força igualat de principi a fi. Durant el primer quart semblava que els visitants volien començar manant al marcador però cada vegada es trobaven una bona resposta dels locals. El parcial va ser de 15-19 pels de gris.

Durant el segon quart va seguir la igualtat i es va arribar a la mitja part 31-34 pels de Cappont.

A la represa els visitants van sortir molt forts darrera i van aconseguir un parcial 0-10 per obrir una escletxa al marcador de 13 punts però que ràpidament va ser resposta pels de casa que no volien deixar escapar el partit tan d’hora.

S’arribava al darrer període 46-50, i va ser quan els de gris van poder córrer al contraatac i sentenciar el partit.