CLIMASIP CAPPONT 92 – CENG SEGREVEST 58 – JORNADA 14

C.T. SÈNIOR MASCULÍ “A” – CRÒNICA.

Equips: Climasip Cappont 92– CENG Segrevest 58

(24-11);(26-18);(22-14);(20-15).

Àrbitre: Ugidos, A.

Crònica:

El Climasip Cappont aquest diumenge va sumar una nova victòria en la lliga davant del CENG Segrevest. Tant el ritme de partit, com en general tot el partit, va ser dominat pels locals. La intensitat en defensa i la bona circulació de pilota en l’atac va ser decisiva perquè s’emportessin el matx. Els nois d’Artesa de Segre, tot i el resultat desfavorable en cada període, no van deixar mai de fer el seu joc i defensar per tal de reduir la distància a l’electrònic.

Els nois del Cappont aquest dimecres s’enfrontaran al Bell-Lloc, corresponent al partit de Copa Federació (22:15 al Pavelló dels Camps Elisis). El dissabte jugaran partit de lliga al camp del Bellpuig, el segon classificat de la competició.

Anotadors:

CLIMASIP Cappont: Sevilla(5); Albejano(7); Goñi(2); Rio(-); Miquel(11); Lacambra(8); West(-); Garcés(17); Hernández(6); Caballo(-); Estruch(13); Solà(23).

CENG Segravest: Jubete(4); Vilella(8); Junyent(5); Vilaró(14); Maluquer(2); Cluet(5); Ticó(8); Naudi(3); Mola(9).

P1150264

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.