AUMEDES 2 BELLET 8
FEIXA, L. 6 MORENO
CULLERÉS 12

Derrota del Roca Borràs Cappont enfront un Mollerusa combatiu en tot moment.

Partit amb ritme lent on els locals no aconseguien fer el seu joc ràpid, moltes interrupcions i lentitud del joc visitant feia que els del barri de Lleida no estiguessin còmodes, la qual cosa permetia als nois de Mollerusa agafar mínimes avantatges, i marxar al descans 4 punts per sobre (23-27). A la represa, els de gris van reaccionar, i van poder fer el seu joc alguns minuts, la qual cosa els permetia posar-se per davant i començar l´últim període 4 punts per sobre (39-35), però un parcial de 0-11 a l’inici de l’últim quart feia que els visitants capgiressin el marcador, i juguessin millor amb la pressió, la qual els de Lleida no van poder dominar, i tot i tenir l’últim tir no aconseguien emportar-se el partit (49-51).

Després dels 4 primers partit de la segona volta deixa al Roca Borràs Cappont amb un balanç de 8 victòries i 5 derrotes.