JÚNIOR MASCULI J1: SICORIS99 51-44 CB PARDINYES GROC-LLEIDA.

Crònica de la Primera Jornada del primer cap de setmana d’octubre de 2016 :

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: SICORIS 99
EQUIP VISITANT: CB PARDINYES GROC-LLEIDA
ARBITRE: Sr. TECCHIA

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS 99 10 11 11 19 51
CB PARDINYES GROC-LLEIDA 11 7 16 10 44

 

SICORIS 99 CB PARDINYES GROC-LLEIDA
PEREZ GOMEZ: 8
RAURET: 2 ROCA: 5
GARCIA: 6 TESAN
TORRES: 4 LESAN: 11
DOMINGUEZ: 2 GUALLAR: 7
GUIU: 4 PREVITERA: 6
GISBERT: 2 PADILLA
ARBIOL MARIN
SOLE: 13 FONS
GALLEGO: 13 BERNAUS: 7
PUIG: 4 BARTRA
DAGO: 1

 

El Sicoris 99 s’endu la primera victòria d’aquesta fase al derrotar al CB Pardinyes Groc-Lleida en un partit molt treballat i igualat fins al final. Va ser un partit molt disputat en la que cap equip va poder imposar el seu ritme fins a la mitja part, moment que els visitants van saber aprofitar per obrir una escletxa de 5 punts que els de vermell no van poder capgirar fins a l’últim quart. Va ser en aquest darrer període quan els locals van endurir la defensa i gràcies a una intensa pressió defensiva a tota la pista van aconseguir posar-se al capdavant altra vegada. El partit es va decidir en els minuts finals, i el Sicoris que va saber jugar amb el cap fred i que va tenir més encert es va emportar la victòria.

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.