INFANTIL MASC. J/2. ROCA BORRÀS CAPPONT 51/47 CB MOLLERUSA BLAU.

Crònica del partit del Infantil Roca Borràs Cappont, de la segona jornada de la segona fase:

MARC P 2

Victòria del Infantil ROCA BORRAS CAPPONT davant el CB MOLLERUSA BLAU en el partit corresponent a la segona jornada d’aquesta segona fase del campionat infantil. El  primer període va ser força desencertat per part dels dos equips i les defenses i els nervis es van imposar al encert de dos equips que no s’havien enfrontat encara fet que ocasionà que els cinc primers minuts fossin una presa de contacte. Al segon període l’encert va augmentar i el marcador s’establí en la igualada amb un 12-12. Els dos següents quarts van continuar en la mateixa tònica molt desencert i parcials curts que en els quals els dos equips s’anaven apropant i allunyant al marcador mostra d’aquesta igualtat va ser el 29 a 29 de la mitja part.

La segona part va començar si fa no fa amb la mateixa dinàmica, l’encert però aquest cop va ser realment baix tancant el 5è i 6è períodes amb un 5-7 favorable als visitants.  El cappont encarava doncs els últims dos quarts amb un desavantatge al marcador de 2 punts i els nervis a flor de pell. En una barreja de intensitat cor i passió els dos equips es van deixar de complexos i es varen llançar a per la victòria, el partit esdevenir en un ritme frenètic on la fortuna i la seguretat als tirs lliures finals va donar la victòria al ROCA BORRAS CAPPONT per 4 punts de diferència establint al marcador final un 51-47.

Amb aquesta victòria els nois del barri de Cappont es col·loquen amb un balanç de 2-0 a la espera de viatjar la setmana vinent a Cervera.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.