C.B. BALAGUER “B”Vs VAF CAPPONT (PARTIT DE LA COPA SENIOR)

C.B. Balaguer “b”Vs VAF CAPPONT

Inesperada i sorprenent victòria del VAF Cappont enfront un equip d’una categoria superior com el Balaguer “b”.

El partit corresponent al torneig de nadal que involucra els 7 primers classificats de les dues lligues de provincial, La copa Federació, es va disputar el passat 27 de desembre al camp del Balaguer.

Des d’un bon principi, els jugadors de gris van deixar clar que ells anirien a fer el seu partit independentment del que poguessin dir les categories d’ambdós equips. Així doncs, amb una gran actitud i treball en equip (sobretot en defensa) van aconseguir finalitzar el primer període per davant del Balaguer (12-13). Amb l’inici del segon quart i veient que es podia competir el partit, els de Cappont es van “soltar” i van aconseguir un parcial de 17-26. Gràcies a una gran mobilitat de pilota, bones penetracions que aconseguien trobar els companys lliurats i ràpides transicions, els visitants se’n van anar al descans amb 10 pts per davant en el marcador.

En la represa, els locals van reaccionar i van retallar distàncies tot posant mes emoció al partit, però els nois del barri de Lleida no van perdre en cap moment la cara al partit i van aconseguir mantenir-se en tot moment per davant el marcador fins arribar al final 55-65.

Aquesta victòria permet passar a la següent ronda de la Copa al VAF Cappont, on ara espera rival que sortirà del sorteig dels vencedors de les altre eliminatòries.