C.B. ALCARRAS 33 – 72 VAF CAPPONT

C.B. ALCARRAS 33   Vs   72  VAF CAPPONT

Contundent victòria del VAF Cappont a la pista d’un dels equips de la part alta de la classificació, l’Alcarràs. Els de la capital, superiors en tots els aspectes del joc, van realitzar un dels millors partits de la temporada. Una fortíssima sortida amb un parcial de 0-17 ja va posar el partit molt costa amunt pels d’Alcarràs, que veien com la intensa defensa del VAF Cappont provocava nombroses pèrdues de pilota i cistelles fàcils en transició pels visitants.
El control del rebot no va permetre segones opcions. Gràcies a això i la gran actitud per part de tots els jugadors del Cappont, el ritme del partit va estar controlat en tot moment pels del barri de Lleida, amb una gran selecció de tir i llegint molt bé quan aprofitar superioritats o bé jugar en estàtic.
Recalcar la bona estratègia del jove entrenador Arnau Gómez, fonamental per emportar-se el matx.

1er 2n 3r 4t FINAL
Alcarràs 03 07 05 18 33
VAF Cappont 23 14 18 17 72

VAF CAPPONT: Puig (0) Roldán (5)Ariste (2) Pau (17)Roger (0) Pol (1) Igor (20)Ferrando (9) Ferran (13) Gallardo (5)

C.B. Juneda: Ubal (1) Suriel (2) Sarda (5) Ribot (3) Benitez (1) Barbera (8) Anguita (7) Curco (4) Marti (2) Balague (0) Ferrer (0)

DSCN6757

Imatge d’arxiu al pavelló cappont

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.